Küldetésünk

 Barátsággal, szakértelemmel!


Hiszek abban, hogy ez a két kifejezés jellemzi azt, ahogyan dolgozom. 

Egy ingatlan gyakran a család legértékesebb vagyontárgya. Mindenki szeretné a lehető legtöbbet kihozni belőle, mert kell a pénz a következő lakásra, házra, esetleg bármi másra, de senki nem akarja áron alul eladni, mint ahogy évekig árulgatni sem. 

Egy jó ingatlanértékesítő szakember ezeket az elvárásokat teljesíti a piaci trendek figyelembevételével. Tehát nekem csak az lehet a célom, hogy az adott ingatlant a lehető leggyorsabban, a legmagasabb áron értékesítsem. 

Természetesen számtalan felületet veszek igénybe a promócióhoz, ( saját oldalak, ingatlan hirdető oldalak, közösségi média felületei, drón videók, ingatlanbejárás, ajánlások a saját vevőkörnek) illetve az értékesítési folyamatot végig kontroll alatt tartom, nem utolsó sorban tájékoztatom a megbízómat ezekről. Minden ingatlanmegtekintésről visszajelzést adok, illetve ezeket figyelembvéve javaslatokat teszek a még hatékonyabbak legyünk.

Az ingatlantranzakció  terhét veszem le az ügyfeleim válláról, Budára kidolgozott értékesítési stratégiámmal, amit természetesen adott ingatlanra optimalizálunk.


Amennyiben velünk/velem szeretné értékesíteni ingatlanát keressen bizalommal!

Tel: +36 70 93 00 692

Email: milovecz.laszlo@budaiingatlankozvetito.com