Milovecz László

BUDAI  INGATLANKÖZVETÍTŐ

          BUDA KEDVENC INGATLANKÖZVETÍTŐJE
Miért válassz engem?

Milovecz László blogger, ingatlanközvetítő vagyok. Az Index címoldalán olvashattál tőlem ingatlanértékesítéssel kapcsolatos cikkeket, illetve az ingatlan.com kéréseének eleget téve, az ő tudástár rovatukban is találkozhattunk.

 2008-ban, tehát kicsivel a válság előtt kezdetem ingatlanértékesítéssel foglalkozni. A mai napig kimondottan szeretem a munkámat, azt hiszem nekem van kitalálva ez a szakma. Rengeteg tranzakcióban vettem részt, de azt gondolom, hogy mégsem rutinból végzem a munkámat, mert egyszerűen szeretem csinálni. Ha engem bízol meg az ingatlan ügyeid intézésével, türelmet és szakértelmet biztosan ígérhetek. Ide kattintva meg tudod nézni a videós bemutatkozásomat is.

A legolvasottabb ingatlanos blog

Az ingatlanközvetítés egy elég összetett folyamat, így a tapasztalataim és ötleteim megosztására létrehoztam a blogoldalamat, aminek kicsivel alig négy év alatt, több mint 1 000 000 látogatója volt, ezzel az ország legolvasottabb ingatlanos blogoldalává vált. 

Ezenkívül rendszeresen publikálok az ingatlan.com tudástár rovatában is.

A bejegyzések pedig az Index címoldalára is kikerülnek, köszönet Nekik érte
Itt elolvashatod az ilovebuda blog bejegyzéseit.

https://ilovebuda.blog.hu/

Mit tehetek még?

A mai piaci helyzetben, egyre többen gondolják úgy, hogy ők is megbirkóznak az ingatlan értékesítésével, ezért nem keresnek klasszikus ingatlanközvetítői közreműködést. Soknak tartják a kifizetendő sikerdíjat, nem bíznak a közvetítőkben, vagy csak akarnak egy lehetőséget adni maguknak. Miért ne tehetnék?

Nekik is van egy jobb ajánlatom.

 A hirdetésre szánt összegért, profi értékesítési támogatást biztosítunk. Fotókkal, videóval, alaprajzzal, megszerkesztett és a legfontosabb hirdetési oldalakra feltöltött hirdetéssel. Bővebben az ingatlanmanagement oldalon olvashatsz róla.

Telefonon itt érdeklődhetsz: +36 70 93 00 692

Természetesen megtiszteltetésnek venném, ha rám bíznád az ingatlanügyeidet.