Városmajor

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XII. kerület Krisztinaváros-Városmajor városrészben található az ingatlan. Egyszerűen, gyorsan elérhető tömegközlekedéssel is. A Széll Kálmán térről is csak 7-8 perc sétatávolság. A közelben több étterem, kávézó, remek olasz fagyizó, sőt hetente háromszor termelői piac is várja az érdeklődőket. A Városmajor park kimondottan jó választás akár szabadtéri sportolásra, (rekortán futópálya, edzőpark) kutyasétáltatásra, illetve a kisgyerekeseknek délutáni levegőzésre sétára is. A közelben van még a Barabás Villa, ahol rengeteg kulturális programot szerveznek, de itt is lehet kávézni, sétálni is, illetve az esküvők lebonyolításában is profik. (tudom)

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület az 1920-as évek végén épült, köszönhetően a felújításoknak és a lakóközösségnek, ma is jó állapotban van.
A 90-es évek közepén az akkori tetőtérben, a cselédlakásokból, mosókonyhákból lakóingatlanokat alakítottak ki. Az itt hirdetett lakás is ezek közé tartozik. A liftes lépcsőház, a függőfolyosók tiszták, rendezettek. A háztetőt három éve újították fel.


Itt megnézheted a lakásról készült videótLAKÁS JELLEMZŐI:
A két szobás nyugati tájolású ingatlan, a ház legfelső szintjén helyezkedik el. Ezen a szinten két iroda és két lakóingatlan is található. A két szoba ablakai nyugati tájolásúak, így mindkettő napfényes, barátságos hangulatú. A konyha ablaka a függőfolyosóra néz. A jelenlegi tulajdonos 2004-ben vásárolta, amikor teljes körűen, mind műszakilag, mind esztétikailag felújította, a vezetékeket, gáz ,villany kicseréltette. Minden műszaki paraméter megfelel a mai elvárásoknak, akár egy tisztasági festés után lakható A lakásban található bútorok, berendezési tárgyak a vételár részét képezhetik. Tartozik a lakáshoz egy 10 nm nagyságú tároló is.