INGATLAN MANAGEMENT

Biztonságos, egyszerű, költséghatékony, 100% garanciával!

Fut az ingatlanhirdetésed, de nincs komoly érdeklődő, csak ingatlanos, esetleg nézelődő. Szeretnéd a családodat biztonságban tudni, viszont a lakást el kell adnod. Nem tudod, hogy kit, mikor engedj be, nem szívesen nyitod ki az ajtót.

                                            NEKÜNK FONTOS A BIZTONSÁGOD!

 EZÉRT HOZTUK LÉTRE,  A LEGBIZTONSÁGOSABB SZOLGÁLTATÁSUNKAT

Miért biztonságos?

 Személyes találkozókor minden óvintézkedést betartunk. Online formában mindig elérhetőek vagyunk. Elkészítjük a lakásod fotóit, épületről, környékről is. Minden megbízásunkhoz forgatunk videót, ahol a terepviszonyok engedik, drónt is használunk. Pontos, részletes leírást készítünk, alaprajzzal. Nemcsak az ismert hirdetőoldalakon publikáljuk a lakásodat, de önálló weboldalt is készítünk neki, illetve a közösségi média felületeken is propagáljuk. Egy szó mint száz mindenhol, minden információt megosztunk az érdeklődőkkel, csökkentve a felesleges kontaktok számát.

Miért egyszerű Neked?

Mert az értékesítés időtartama alatt, bármikor kereshetsz minket és felkészült szakembereink lesznek segítségedre, hogy megoldódjon a problémád.

Miért költséghatékony?

Természetesen nem kell ingatlanközvetítőnek sikerdíjat fizetned és mégis több, jobb minőségű szolgáltatást kapsz, mint általában egy ingatlaniroda nyújthat Neked. 

Ha számítanak a számok:

Egy 60 000 000 Ft-os ingatlan átlagos 4%-os sikerdíja 2 400 000 Ft+ áfa

 Nálunk az alapdíj 59 000 Ft, ezért két hónapig, a négy legnagyobb oldalon hirdetjük a  lakásodat, az  általunk készített anyaggal. 

A második hónap eltelte után 19 900Ft/ hónap a hirdetések díja. 

Tehát, ha kiszámolod, mi egy kicsivel több, mint 9 évig dolgoznánk rajta ezért az összegért. 

Miért 100% garancia?

Ha az elkészített anyag nem tetszik Neked, elég egy telefon, email, bármi, meg sem kell indokolnod és kérdés nélkül visszakapod a pénzedet. 


Vedd fel velünk a kapcsolatot:  +36 70 93 00 692

Publikációimat az Index címlapján olvashattad, összegyűjtve itt találod őket.